ALT, Parc Audiovisual de Catalunya

Per al Parc Audiovisual de Catalunya, el món audiovisual no s’acaba amb els rodatges i els platós, sinó que hi ha moltes més oportunitats amb la creació de l’ALT– Audiovisual LivingLAB de Terrassa únic en la seva especialitat, l’audiovisual. L’obertura de l’ALT respon al propòsit de posar en contacte de forma efectiva l’audiovisual, la producció industrial i la ciutadania. Per aquesta raó, entre els objectius de l’ALT figura el de convertir-se en un espai per a la interacció i el diàleg entre l’audiovisual i la creació industrial. Això implica una manera de transformar la creativitat en un actiu audiovisual, on convergeixin producció i creativitat, capaç de generar creixement econòmic. Per tant, l’ALT se centra en la creació col·lectiva i pot ajudar-nos a materialitzar la creativitat i la innovació audiovisual amb un futur èxit.

Hi ha un interès en el desenvolupament de nous talents, així com la consolidació dels productes que encara no han arribat al mercat.

Això li dóna valor a l’organització en l’assoliment de l’optimització, l’estalvi i en molts casos, la reducció dels recursos (temps, cost, etc.). L’ALT ajuda a aconseguir l’èxit dels projectes mitjançant l’ús de tècniques i metodologies innovadores per adaptar-se a cada cas i amb resultats mesurables.

L’ALT ofereix les següents:solucions :

– Assessorament i supervisió dels projectes audiovisuals

– Orientació professional en el sector audiovisual

– La formació qualitativa de l’àrea audiovisual

– Metodologies innovadores i processos de creació col·lectiva

– Laboratori de desenvolupament audiovisual

– Plataforma d’I + D

– Cursos especialitzats

– Una comunitat audiovisual que explora, per exemple, la narrativa audiovisual i les seves fronteres

Més informació?

Posa’t en contacte amb nosaltres, respondrem a totes les teves consultes.


Pregunta’ns