A qui van adreçades les visites? Quan es poden realitzar?

Les visites programades a Parc Audiovisual s’adrecen a centres de formació i visitants en general (ciutadania).

En el primer cas, acollim a grups d’alumnes a partir de 10 anys i professorat d’escoles i centres de formació de tot tipus interessats en visitar les nostres instal·lacions. Aquest tipus de visites es realitzen, preferiblement, els dimarts i dijous de 10h a 13h., aproximadament, i són gratuïtes.

En el segon cas, rebem a grups de particulars i ciutadans. Es realitzen dissabte al matí (en dates que proposem des del Parc a partir de les sol·licituds) i el preu de l’entrada és de 3 euros per persona. Tant en un cas com en l’altre les visites es programen amb antelació i estan sempre supeditades a la disponibilitat del personal i dels espais del Parc Audiovisual i l’activitat que aculli en cada moment. La durada aproximada de les visites és d’una hora i mitja.

Quanta gent pot assistir a les visites?

El mínim de participants per realitzar les visites és de 10 persones i el màxim, 25. En alguns casos, es pot ampliar la participació prèvia coordinació específica.

NOTA: per a assisitr a les visites de particulars/ciutadans no cal fer la petició amb un nombre concret de persones, ja que els assistents es van sumant a un grup general a partir de les sol·licituds que arriben.

Quins espais es recorren i què s’explica durant la visita?

– ESPAIS VISITATS: Zones de l’edifici rehabilitat de l’antic hospital on actualment funcionen les nostres oficines i les empreses del cúster, sala temàtica amb material de rodatges dels films rodats al Parc, jardins, capella remodelada i un plató (EN EL CAS QUE NO ESTIGUI OCUPAT AMB UNA PRODUCCIÓ).

– EXPLICACIONS: La visita va acompanyada amb una explicació durant tot el recorregut que tracta diversos temes: la història de l’hospital del Tòrax, els començaments del Parc Audiovisual i la indústria audiovisual actual com a motor econòmic i cultural; informació sobre alguns dels rodatges acollits fins ara amb material propi de les produccions (atrezzo, pòsters…), usos de la capella restaurada i característiques d’un plató amb les seves especificacions tècniques.

– CONFIDENCIALITAT: La possibilitat d’accedir a un rodatge o gravació en actiu no és possible per temes de confidencialitat i pel volum de treball natural en una producció.

NOTA: És molt important comunicar si hi ha assistents amb mobilitat reduïda (cadires de rodes) ja que implica una part de recorregut alternatiu i la necessitat de personal de l’equip del Parc extra per acompanyar els qui ho necessitin.

Què heu de fer si voleu visitar el Parc?

Si esteu interessats en visitar-nos (ja sigui amb un grup educatiu o de manera particular), heu d’emplenar el següent formulari detallant el tipus de visita que voleu realitzar:

Please wait...

Us esperem!