El Parc Audiovisual signa un nou acord de col·laboració en formació universitària

08/03/2016.- El 4 de març passat el Parc Audiovisual va acollir la visita dels responsables de la Universitat Abat Oliba CEU per tal de formalitzar la signatura d’un conveni de col·laboració entre les dues institucions. Aquesta signatura se suma a la realitzada recentment amb la UAB i que ja es tradueix en un postgrau que començarà l’octubre vinent.

Durant la visita els membres del centre universitari van poder conèixer les instal·lacions de Parc Audiovisual i, en acabar, s’ha procedit a signar el conveni de col·laboració entre l’Abat Oliba i el Parc que té per objectiu col·laborar en el desenvolupament del ‘Màster Universitari en Postproducció Audiovisual’ que ofereix la universitat.

El conveni regula bàsicament l’organització de visites formatives dels estudiants del Màster a les instal·lacions del Parc Audiovisual i també la realització de pràctiques dels estudiants al centre de producció. Han signat el conveni el rector de la Universitat Abat Oliva CEU, el Sr. Carlos Pérez del Valle, i el Tinent d’Alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat i president de Parc Audiovisual, el Sr. Amadeu Aguado.

En l’acte també van participar el Sr. José Ignacio Castelló, Director del Departament de Comunicació; el Sr. Josep Lluís del Olmo, director de Postgraus; el Sr. Carles Lamelo, coordinador del Màster Universitari en Postproducció Audiovisual i la Sra. Helena Alcaraz, Consellera Delegada del Parc Audiovisual de Catalunya.

Foto de família dels responsables de l’Ajuntament de Terrassa i la universitat Abat Oliba.