Rodades a Terrassa – Premios Goya 2024

01/12/2023.- Un any més, les produccions rodades a la nostra ciutat, candidates i/o nominades als grans prmis de cinema del país.  ‘Saben Aquell’ i ‘Te estoy amando locamente’, amb 11 i 5 nominacions respectivament, van comptar amb el suports i gestions de Terrassa Film Office / Parc Audiovisual de Catalunya al seu pas per la nostra ciutat.

El biopic de l’humorista Eugenio, amb una gran acollida entre el públic després de la seva estrena, opta a guanyar en las categories Millor Pel·lícula, Millor Direcció (David Trueba) i Millor Dir. d’Art (Marc Pou), entre d’altres. Per la seva banda, l’exitosa ‘Te estoy amando locamente’ amb gran part de l’equip format per alumni ESCAC, opta a 5 premis, entre els quals destaquen Millor Actor revelació (La Dani i Omar Banana), Millor direcció novella (Alejandro Marín) i Millor Cançó original (Rigoberta Bandini).

Ambdues produccions van rodar-se també a Terrassa, concretament al Mas Viver de Torrebonica i espais naturals de l’entorn i també als voltants de l’ESCAC.

Des de Terrassa Film Office i Parc Audiovisual felicitem a tots i totes per les nominacions!