El Parc és un referent a escala nacional que dóna suport integral, constant i de qualitat, a qualsevol tipus de producció -principalment de TV, cinema i publicitat- responent (365d/24h) a totes les exigències d’un sector altament competitiu com és l’audiovisual.

El centre de producció comprèn 4 platós de 1200, 600, 1260 i 411 m2, insonoritzats i amb totes les facilitats pels professionals: camerinos, sales de maquillatge i perruqueria, vestidors, sales de producció, locutoris, amplis magatzems, 300 places de pàrquing, etc. Les nostres instal·lacions estan totalment concebudes per al rodatge de pel·lícules, anuncis publicitaris, programes de TV, videoclips, sessions de fotografia, amb totes les facilitats i la màxima comoditat.

Disposem també d’una altra nau auxiliar de 1200 m2 per a la construcció de decorats i escenografies i/o per altres usos audiovisuals; del Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya, i de les oficines del Parc Audiovisual que ofereixen serveis a mida per a les productores (gestió de permisos de rodatge amb la Film Office, guia d’empreses i proveïdors, etc.).

El clúster empresarial és un espai pensat per a l’activitat empresarial, com a incubadora de projectes i per a la ciutadania en general ja que inclou serveis complementaris com una sala d’actes, diverses aules per a la formació, sales de reunions, restaurant i cafeteria, zones de vending i de descans, etc.

[dt_team type=”masonry” category=”parc” order=”” orderby=”” number=”6″ columns=”4″ /]