Presentació del Postgrau en Comunicació Multiplataforma i Interactiva UAB – Parc Audiovisual

29/02/2016.- Els responsables de les dues institucions van presentar divendres passat al Parc Audiovisual el ‘Postgrau en Comunicació Multiplataforma i Interactiva’ que començarà l’octubre que ve. L’acord de col·laboració UAB – PARC el van signar el 14 de maig passat el rector de la Universitat Autònoma, Ferran Sancho, i l’alcalde de Terrassa i en aquell moment president de Parc Audiovisual, Jordi Ballart.

Van assistir a l’acte la Degana de la Facultat Comunicació, Sra. Maria Jose Recoder; el Vice-Degà (i alhora director de la diplomatura), el Sr. Antoni Vidal; el Sr. Amadeu Aguado president del Parc i 5è Tinent d’alcalde Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat de l’Ajuntament de Terrassa i la Sra. Helena Alcaraz, Consellera Delegada del Parc Audiovisual de Catalunya.

Per a Maria José Recoder, un dels valors principals d’aquest postgrau és la possibilitat d’oferir una nova oferta docent que aprofundeixi en el tractament de la informació i la competència digital. “Es tracta d’ampliar els conceptes de mitjans de comunicació incloent el cinema i d’altres suports, como ara els videojocs. Acostar als estudiants d’aquest postgrau a les noves tecnologies i nous llenguatges per tal que puguin crear grans continguts audiovisuals”, va remarcar Recoder.
Amadeu Aguado, per la seva part, va manifestar: “Impulsar aquest postgrau al Parc resulta vital, ja que és una peça més que consolida el seu sentit. Connectar universitat i empresa sempre genera projecció i permetrà relacionar la formació universitària a l’àmbit de la indústria audiovisual”.

Les places previstes pel curs és de 25 alumnes i ja és oberta la inscripció.

Trobareu més informació del ‘Postgrau en Comunicació Multiplataforma i Interactiva’ aquí.