1. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

D’acord amb la Llei de protecció de dades de Caràcter Personal, el PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA recull les dades facilitades pels Usuaris en una base de dades de forma segura i pren mesures per a que així sigui.

2. AUTENTICITAT DE LA INFORMACIÓN:

Tota la informació que faciliti l’usuari a través dels Serveis haurà de ser certa. L’usuari garantitza l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui, així com mantenir la informació facilitada al PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA permanentment actualitzada d’acord a la situació real de l’usuari. En tot cas l’Usuari serà l’únic responsable de la informació falsa o inexacta que doni i dels perjudicis que causi al PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA o a tercers per la informació que faciliti.

3. DADES PERSONALS:

Per utilitzar alguns dels serveis, els usuaris deuen proporcionar prèviament al PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA certes dades de caràcter personal de manera voluntària. Aquestes dades només podran ser cedits a tercers en el cas que l’hagi sol·licitat expressament l’Usuari. Els usuaris donen per sabut que podran exercir el dret a l’accés, modificació i cancel·lació de les seves dades.

Per a qualsevol notificació, els usuaris podran posar-se en contacte amb el PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA, SL a través d’aquest e-mail: info@parcaudiovisual.cat o trucant al nostre número de telèfon d’atenció al client 902 50 30 80.

Parc Audiovisual de Catalunya