Qui som

Parc Audiovisual de Catalunya forma part de l’estratègia audiovisual de Terrassa com a Ciutat Audiovisual, una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Ubicats a Terrassa, al voltant de l’Antic Hospital del Tòrax i als peus del Parc Natural Sant Llorenç del Munt, oferim serveis a la producció i instal·lacions en un espai de més de 50.000 m2. Comptem amb 4 platós, diverses localitzacions, backlots, serveis auxiliars a la producció,  magatzems, jardins i zones de descans.

A més, al nostre centre de negocis conviuen una comunitat d’empreses residents. És el resultat de la combinació entre recursos materials i humans amb la finalitat d’aconseguir el màxim desenvolupament de l’activitat empresarial dels seus usuaris.

Des del Parc també oferim el servei de Terrassa Film Office, finestreta única de gestió de permisos de rodatges a la ciutat. En un mateix espai i amb equips coordinats oferim al sector una atenció integral i a mida segons les necessitats de cada projecte audiovisual.

Reforçar el teixit industrial al territori ha estat i és el compromís del Parc Audiovisual des de la seva creació: una bona part de l’activitat que es porta a terme aquí impacta, directa o indirectament, en el dia a dia de la ciutat ja que suposa un important retorn econòmic, social i cultural per al municipi. 

Sota els principis d’inclusió, tolerància, igualtat i diversitat, treballem en un entorn de respecte i responsabilitat amb els nostres clients i col·laboradors.
Ens sumem, des del compromís i la feina diària, al teixit audiovisual de la ciutat format per escoles i universitats com l’ESCAC i la UPC, l’Arxiu i Centre de conservació i restauració de la Filmoteca de Catalunya, i tota la comunitat local amb activitats relacionades amb l’audiovisual que fan possible que la nostra sigui considerada una ciutat de referència dins el sector audiovisual.

Celebrem amb orgull que Terrassa s’hagi posicionat en el mapa mundial de ciutats creatives de la UNESCO (Terrassa City of Film) en la categoria CINEMA rebent aquesta distinció l’octubre de 2017 i que compartim amb altres ciutats del món com Roma, Busan, Sidney o Cannes. 


Som membres de: