Rodades a Terrassa – Premis Gaudí 2024

12/12/2023.- Són 3 les produccions rodades també a Terrassa que han estat nominades a la 16a edició dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del cinema català: ‘Saben aquell’ (13 nominacions), ‘Te estoy amando locamente’ (3 nominacions) i ‘Quico Sabaté, sense destí’ (1 nominació). 

El film de David TRueba ‘Saben aquell’ protanogitzat per David Verdaguer i Carolina Yuste, opten a les categories de Millor pel·lícula, Millor direcció i Millor protagonista masculí i femení, entre d’altres. ‘Te estoy amando locamente’, amb una brillant acollida per part del públic, opta a la categoria de Millor direcció novella, Millor interpretació revelació i Millor Vestuari. Per la seva banda, ‘Quico Sabaté, sense destí’ opta al premi a Millor pel·lícula per a TV’. 

Totes tres produccions van passar amb els seus equips de rodatge per la nostra ciutat, concretament, pel Mas Viver de Torrebonica i espais naturals de l’entorn, voltants de l’ESCAC ubicada a Terrassa i a la finca particular Can Figueras.

A més, els terrassencs Mercè Paloma i Raúl Portero han estat nominats en les categories de Millor vestuari per ‘La contadora de películas’ i de Millor pel·lícula d’animació per ‘Hanna i els monstres’, respectivament.

Moltíssimes felicitats i sort a tots i totes!