1a edició 'Cinema al Parc' – Egara Film Fest

Es presenta el programa de Fem l’Estiu a Terrassa! amb la gran novetat d’enguany: la primera edició de Cinema al Parc, organitzada per l’entitat Egara Film Fest i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa. Del 12 de juliol al 4 de setembre de 2018.

Música, espectacles, circ o patrimoni són algunes de les propostes que el cicle ‘Fem l’Estiu a Terrassa’ ens proposa durant els mesos de juliol, agost i setembre. Un ampli programa cultural que convida als terrassencs i terrassenques a sortir al carrer i gaudir de la ciutat també durant els mesos d’estiu.

Els dimecres, un conjunt de propostes culturals destinades al públic més familiar, els dijous, els concerts del cicle “Sons dels temps”, un programa que combina la música i un entorn en el que podrem descobrir el patrimoni arquitectònic i cultural de diverses èpoques. I els divendres un seguit d’espectacles destinats a tot tipus de públic. Aquest estiu a més, el cicle també inclou la primera edició de Cinema a la fresca el 27 de juliol en un escenari immillorable com el Parc de Vallparadís. Cada setmana, doncs, tindrem un bon ventall de propostes, atractives i obertes a tothom.