Constitució de la Taula local de l’audiovisual

30/03/2017 – La filatura i el cine, teixint la indústria local

Valorant el que l’audiovisual pot aportar al teixit industrial de la nostra ciutat i amb l’objectiu de treure el màxim profit al gran potencial del que ja disposem, s’ha constituït la Taula de l’Audiovisual “Terrassa Ciutat de cine”.

La Taula, es va configurar amb la participació de l’Àrea de cultura de l’Ajuntament de Terrassa, la Terrassa Film Office, l’ESCAC (Escola superior de Cinema de Catalunya), l’INS Santa Eulàlia (Cicles formatius d’imatge i so), la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, la Filmoteca de Catalunya, el Parc Audiovisual de Catalunya i amb el director de curtmetratges i representant la llarga tradició cinematogràfica de la nostra ciutat el Sr. Jan Baca. Un primer grup de treball que s’ampliarà pròximament amb altres importants incorporacions relacionades amb l’audiovisual a Terrassa.

En aquesta primera trobada es va decidir potenciar arreu la visibilitat de Terrassa com a ciutat per la indústria audiovisual, donar impuls a la formació audiovisual en les escoles locals i acostar als ciutadans tot el que ja es fa a la ciutat en aquest sector. Per tot això, la Taula crearà un espai web on informar sobre les accions que s’aniran realitzant.