'Contratiempo', amb Mario Casas i Jose Coronado, es roda al Parc

06/11/2015.- El director Oriol Paulo torna al Parc Audiovisual per tercera vegada amb el thriller ‘Contratiempo’. El director, nominat al Goya a la millor direcció novell per la seva òpera prima ‘El Cuerpo’ rodada al Parc el 2012 (i guionista de ‘Los ojos de Julia’ i ‘Secuestro’ també produïdes a la ciutat) porta ara als estudis de Terrassa la seva nova pel·lícula amb un repartiment de gran nivell. Platós i localitzacions naturals del Parc són aquests dies escenari d’aquest nou film rodat a la ciutat.

‘Contratiempo’ és el segon llargmetratge de Paulo i compta amb reconeguts actors encapçalats per un dels més habituals del Parc i Terrassa, Jose Coronado (‘El cuerpo’ (2012), ‘Los últimos días’ (2013) i aquest any ‘Secuestro’), acompanyat per Mario Casas (‘Las brujas de Zugarramurdi’, ‘Mi gran noche’), Ana Wagener (‘El bola’, ‘Los amantes pasajeros’) i Bárbara Lennie (Águila Roja’, ‘La piel que habito’), entre d’altres.

Unknown

Coronado, sota les ordres d’Oriol Paulo (foto cedida per la productora)

El film, rodat també a diferents localitzacions de la ciutat de Barcelona, Biscaia i la Vall de Núria, explica la història de l’empresari Adrián Doria que, acusat d’un assassinat del qual es declara innocent, contracta els serveis de la Virgínia Goodman, la millor preparadora de testimonis del país. En el transcurs d’una nit, tots dos treballaran per trobar un dubte raonable que l’alliberi de la presó. L’aparició d’un nou testimoni amenaça de destrossar l’estratègia de la defensa obligant-los a recompondre a contrarellotge les peces d’un trencaclosques impossible.
La distribuïdora de ‘Contratiempo’ serà Warner Bros Pictures Espanya i està produïda per Think Studio, Atresmedia Cinema, Colosé Produccions i La habitación cerrada, en associació amb Nostromo Pictures i amb la col·laboració de Atresmedia, Movistar+ i Televisió de Catalunya.
0506_INVISIBLE_8195

Bárbara Lennie i Mario Casas, en un fotograma de ‘Contratiempo’ (foto cedida per la productora)