Recursos Gráficos

En aquest apartat posem a disposició de tots vosaltres els recursos gràfics que podeu fer servir al fer referència Parc Audiovisual de Catalunya seguint les premisses legals que adjuntem a continuació. Esperem que us sigui de gran utilitat i no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta.

Condicions legals d’utilització: Els recursos / imatges que es poden descarregar en aquest apartat tenen la finalitat única i exclusiva de facilitar la labor dels professionals  al donar informació relacionada amb les activitats pròpies del Parc Audiovisual de Catalunya, així com de la seva imatge Gràfica.

Els logotips, fotografies i qualsevol altre material aquí disponible són propietat exclusiva de Parc Audiovisual de Catalunya podent aquest en qualsevol moment restringir el seu ús si així fos necessari.

La utilització d’aquests recursos / imatges queda autoritzada únicament a informacions o creacions directament relacionades amb el Parc Audiovisual de Catalunya, quedant en conseqüència prohibida la seva utilització en qualsevol altra activitat o informació que no tingui aquesta relació.

Així mateix, en qualsevol cas, està totalment prohibit tot ús penat per les lleis, així com la seva inclusió, ja sigui de forma directa, alterada o imitada en altres materials, mitjans o produccions de tota índole amb un contingut pornogràfic, racista o de menyspreu a persones o comunitats, promoció o informació d’activitats no legals.

Per al seu ús amb finalitat de promocions comercials o de qualsevol altre tipus serà necessària la prèvia autorització del Parc Audiovisual de Catalunya

En qualsevol cas la utilització de les fotografies aquí disponibles suposa l’obligació ineludible d’incloure la informació de la seva procedència amb la llegenda “Foto: Parc Audiovisual de Catalunya” en un lloc llegible i proper a aquestes imatges.

Esperem que aquest apartat pugui ser d’utilitat als professionals de la informació. Si teniu algun dubte sobre l’ús d’aquests recursos o necessiteu algun altre que puguem facilitar-vos, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquí podeu trobar els logotips del Parc Audiovisual necessaris per a les vostres accions comunicatives.

Enllaç a Logos