'El cuerpo en llamas' i 'Las cintas de Rosa Peral', rodatges Parc 2023

19/09/2023 .- Les recentment estrenades a Netflix ‘El cuerpo en llamas’ i ‘Las cintas de Rosa Peral, han estat rodades també al Parc Audiovisual i localitzacions de Terrassa.

La sèrie de 8 capítols ‘El cuerpo en llamas’, protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, va rebre una gran acollida per part del públic amb un gran nombre de visualitzacions a la plataforma. Produïda per Arcadia Motion Pictures i sota la direcció de Jorge Torregrossa i Laura Mañá es va rodar a platós i localitzacions del Parc, concretament, a algunes zones l’antic Hospital del Tòrax, ubicat en el nostre recinte.

Per la seva banda, el documental true crime ‘Las cintas de Rosa Peral’ produït per Brutal Media i dirigit per Carles Vidal va utilitzar, a més dels platós del Parc, localitzacions de la ciutat com la Pl. de Quadra, exteriors de l’Hospital de Terrassa i camins forestals ubicats en l’anomenada ‘Anella Verda’ de la ciutat com a escenaris de rodatge.

Aquestes dues produccions, de mateixa temàtica i estrenades a Netflix el mateix dia (8 de setembre), se sumen a les altres 35 produccions acollides al nostre centre de producció aquest 2023 (sense comptabilitzar els gairebé 50 rodatges acollits a la ciutat amb gestions de Terrassa Film Office)