Comença el Cicle ‘El cinema i la mort’ 2018

Durant quatre dimarts consecutius (3, 10, 17 i 24 d’abril), els espectadors podran gaudir de les projeccions que s’han seleccionat aquest any en doble sessió, a les 16.30 i a les 19.30 hores. Les pel·lícules parlen de manera directa o indirecta de la mort. Cada entrada comportarà la donació d’un euro, que es destinarà íntegrament al centre local de distribució d’aliments El Rebost. La recollida d’entrades es pot fer al Cinema Catalunya a partir del dimecres anterior a la projecció de 18 a 22 hores.

El cicle comença amb dues pel·lícules del circuit independent nord-americà: el 3 d’abril s’ha programat la projecció de “Manchester frente al mar”, un drama estadunidenc protagonitzat per Casey Affleck, i el 10 d’abril la de  “Captain Fantastic”, de Matt Ros, amb Viggo Mortenesen com a protagonista.

“Un monstruo viene a verme”, rodada a Terrassa, continua el cicle el dimarts 17 d’abril. La pel·lícula, dirigida l’any 2016 per Juan Antonio Bayona, compta amb les interpretacions protagonistes de Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones i Liam Neeson, que dóna vida al monstre.

La comèdia “Como reinas” completa el programa. Protagonitzada per Shirley MacLaine, Jessica Lange i Demi Moore, es projectarà el 24 d’abril com a tancament del cicle.