‘Marrowbone’, arriba als platós del Parc

marrowbone oficial27/07/2016.- L’òpera prima del guionista de títols com ‘El orfanato’ o ‘Lo imposible’, Sergio G. Sánchez, arriba al Parc Audiovisual apadrinat per J. Bayona que serà el productor executiu (i que també va rodar als estudis de Terrassa el seu últim film, ‘Un monstruo viene a verme’). 

‘Marrowbone’ és un thriller psicològic sobre quatre germans que, després de la mort de la seva mare i temorosos que algú pretengui separar-los, es refugien en una granja abandonada que amaga un fosc secret.

L’inici del rodatge va començar fa unes setmanes a localitzacions d’Astúries (exteriors) que, juntament amb Terrassa, seràn els escenaris principals del film que estará produït pel mateix equip que ha estat darrere de les últimes pel·lícules de J.A. Bayona, amb Belén Atienza, Álvaro Augustin i Ghislain Barrois i la potent maquinària promocional de Telecinco Cinema al servei del projecte. El propi Bayona assegura sobre ‘Marrowbone’: “Des del moment en el qual vaig assabentar-me que aquesta pel·lícula es portava a terme, vaig voler formar-ne part”.

Universal Pictures serà l’encarregada de la distribució a Espanya.