Jornada sobre emprenedoria amb alumnes de l’Escola Pia de Sitges

17/03/2016.- Els alumnes de 3r curs d’ESO de l’escola Pia de Sitges ens van visitar aquesta setmana per tal d’apropar-se a un entorn empresarial real i, sobre tot, poder intercanviar conceptes, impressions, motivacions i dubtes envers el tema de l’emprenedoria amb professionals residents del nostre clúster. L’activitat s’emmarca dins un crèdit de síntesis del curs.

Gràcies a la col·laboració de l’Anna Domènech, d’[ad] Comunicació i de Jordi Cusidó, de Garage Lab l’experiència va ser molt enriquidora ja que els alumnes van aprendre i veure de prop dos casos reals d’emprenedoria. A més, van visitar les instal·lacions d’VSN – Innovation and Media Solutions, empresa de telecomunicacions puntera nivell mundial, ubicada també al Parc Audiovisual.

Els empresaris convidats van explicar la seva trajectòria, els motius que els van portar a ser emprenedors i fins a on han arribat avui en dia sense deixar de donar als adolescents molts i valuosos consells. L’aprenentatge obtingut de les exposicions i del contacte directe amb els professionals els ajudarà a l’hora de definir i crear la seva pròpia ’empresa’ a les aules però també, sens dubte, els serveix per enfortir valors tan rellevants com l’optimisme, la superació de reptes, la identitat o, fins i tot, la confiança en l’esser humà.

Una gran experiència per a tots els participants que esperem poder tornar a organitzar al Parc molt aviat.

[dt_slideshow width=”400″ height=”300″ posts=”sitges”]