El Parc, als ‘Esmorzars del Clúster Audiovisual de Catalunya’

02/02/2016.- El Parc Audiovisual participa en un nou “Esmorzar del Clúster Audiovisual de Catalunya”, trobades habituals en què els socis presenten les seves empreses i comparteixen projectes amb la resta de membres del Clúster.

Pietat Hernández, gerent del Parc, i Jordi Llonch, responsable de la Direcció de programes de coneixement audiovisual al Parc, han presentat el centre de producció als socis i responsables del clúster centrant les seves intervencions en el serveis que ofereix, els índex d’ocupació dels seus platós i els avantatges que el posicionen com a centre de referència de la producció audiovisual actual, entre d’altres temes. 

A més, van participar en la trobada Angel Martín, d’Ymagis, qui va explicar la implantació de la seva empresa en l’àmbit del cinema digital i els serveis de post-producció i ha apuntat que la transformació digital obre noves vies de serveis, continguts i negoci per a les sales de cinema.
Carlos Ortet de l’empresa Zoopa, per la seva banda, ha explicat tres experiències de la seva empresa relacionades amb produccions audiovisuals vinculades a marques, la gestió publicitària de canals de celebrities a les xarxes i la gestió