‘Love of Lesbian’ grava al Parc un videoclip en 360º

23/07/2015.- Darrera el projecte hi és Red Bull Espanya que ha apostat per la idea original del grup de fer d’una cançó, una experiència sensorial única. Aquest nou format en 360º darà forma a ‘Efímera’, cançó inèdita del grup que només es podrà escoltar i veure en una càpsula que s’exposarà a Madrid i a Barcelona la propera tardor.

‘Love of Lesbian’ ha tornat a Terrassa en aquesta ocasió per gravar el singular clip de la cançó inèdita ‘Efímera‘ al Parc Audiovisual. La productora Ooh! Virtual s’ha estrenat així a les variades localitzacions que ofereix el Parc i a aprofitat al màxim els interiors i exteriors disponibles. El director de la peça és la malagueny Carlos Zorrilla.
El nom de la cançó, ‘Efímera’, no és gens casual: la pista no es distribuirà ni es podrà escoltar enlloc, només en una càpsula on l’espectador veurà el muntatge audiovisual complet, música i vídeo, totalment immersiu, i realitzat en 360 graus. Cada visionat suposarà una experiència única per a cadascú que entri a la càpsula i cap serà igual, d’aquí el seu encertat títol.
Red Bull és la companyia que ha donat suport en la creació d’aquest videoclip pensat amb un guió en 360º i que garantitza una experiència única a l’usuari. Uns dels objectiu principals és que la cançó es pugui escoltar en un sol lloc i que, fins no provar-ho, el públic no sàpiga amb què es trobarà.

La càpsula sensorial

Per viure l’experiència d’Efímera’ s’ha triat un càpsula d’entre un seguit de propostes i dissenys que els seguidors de la banda han pogut enviar per internet i, finalment, el guanyador a estat Paco Lago, amb la seva proposta de càpsula ‘Volando veo’. A partir de setembre s’exposarà a Madrid i a Barcelona, en llocs encara per decidir. La gent es podrà col·locar enmig de la càpsula amb unes ulleres i entrar així a la ment dels artistes, manifesten els integrats de la banda.

A l’octubre ‘Love of Lesbian’ entraran a l’estudi per gravar el seu proper àlbum, que està previst que es publiqui durant el 2016.