Nou rodatge a la ciutat: un carrer de l'Índia al centre de Terrassa

27/07/2015.- Aquest cap de setmana, la productora Widescope ha rodat a la nostra ciutat part d’un espot publicitari per a una entitat bancaria dels Estats Units. La gravació ha tingut lloc al carrer del Peix, entre els carrers de la Rasa i el Raval de Montserrat. El detall del decorats muntats ha estat un dels gran atractius d’aquesta nova producció audiovisual als nostres carrers.

A mig mati de dissabte els vianants van poder comprovar com, mica en mica, el carrer començava a tenir l’aparença d’un carrer de l’índia. Paradetes d’espècies, tricicles, cotxes i figurants hindús, i fins i tot un a elefanta, van donar un to exòtic i inusual a aquesta zona cèntrica i coneguda de la ciutat.

Va ser diumenge al migdia quan, amb l’arribada dels equips de producció, va començar la gravació que es va allargar fins a les 11 de la nit. Molts curiosos i gent que passejava per allà es van aturar atrets pel moviment i decorats tan ben aconseguits pels equips d’art.

_7260159

Cal destacar la col·laboració de diferents comerços i entitats de la zona que van participar en el rodatge guarnint les seves façanes i aparadors: el Mercat de la Independència, Comerç Terrassa Centre i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, encarregats d’acollir a l’elefanta durant tot dia.

El rodatge es va dur a terme en gran mesura gracies a la bona predisposició de molts organismes i entitats de la ciutat com Via Pública, Guàrdia Urbana, Mobilitat, el Servei de Protecció de la Salut, entre d’altres. Cal destacar que darrere aquests tipus de produccions audiovisuals que es duen a terme a Terrassa -cada vegada més habituals i en harmonia amb el ritme natural de la ciutat- hi ha tot un seguit de gestions realitzades per la Terrassa Film Office – Parc Audiovisual de Catalunya que ho fan possible. Les tasques de recerca de localitzacions, tràmits pertinents entre els diferents departaments i el suport que s’ofereix a les productores durant la seva estada mantenen a la ciutat com un veritable pol d’atracció de l’activitat audiovisual.

Que Terrassa sigui un important escenari de rodatges en l’actualitat també és possible gràcies als veïns i vianants per la seva col·laboració i predisposició ja que, d’aquesta manera, les productores troben en la nostre ciutat, una escenari obert a les produccions audiovisuals.