Terrassa City of Film de la UNESCO: ADN de pel·lícula

La segona edició de la 7mana del cinema –en motiu del dia Mundial del Patrimoni Audiovisual de la UNESCO–, és una invitació oberta a totes aquelles i aquells que vulguin viure, durant set dies, al ritme d’una ciutat de cine. Qui ho desitgi, podrà gaudir d’un itinerari que mostra tot allò que configura el nostre ADN cinematogràfic: la tradició, amb un recull significatiu de pel·lícules d’autors locals de tots els temps; el patrimoni fílmic, amb la projecció d’una obra de referència –“La piel quemada”– restaurada pel Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca situat a Terrassa. La indústria, amb l’oportunitat de visitar les instal·lacions del Parc Audiovisual o fins i tot, de gaudir de 12 hores intenses de cinema terrorífic. I l’educació, amb un recull de curtmetratges fets a les aules locals i per descomptat, amb la presència d’aquell pont entre la formació i la indústria que és l’ESCAC, amb la pre-estrena a Terrassa de dues pel·lícules de creadors que han estudiat a la ciutat i que ja han obtingut recentment el reconeixement a diversos festivals: “La filla d’algú” i “La hija de un ladrón”.

La Terrassa City of film de la UNESCO és quelcom més que un segell d’enorme prestigi, és una realitat on dia a dia Terrassa esdevé una veritable ciutat de cine.

Us convidem a tothom a participar-hi i gaudir-ne.

Del 24 al 30 d’octubre de 2019 se celebrarà la 2a edició de la ‘7mana del cinema’. AQUÍ podeu trobar el programa de la setmana.

 

INSCRIPCIÓ