L'OTFest, el festival de música d'OT, des del Parc al món


Els jardins del Parc aquest estiu 2019 són escenari de múltiples celebracions, com la passada Festa del cinema de l’Acadèmia del cinema català. La música, de la mà d’OT i Gestmusic, també va estar presents en el primer festival de música impulsat pel talent show musical que ha emès les dues últimes edicions en directe des del Parc Audiovisual. Música, fans, aspirants i ex ‘triunfitos’ van formar part de la proposta des dels nostres jardins transformats per a l’ocasió en un bonic racó estiuenc on no van faltar els barrets de palla, els ventalls i el confeti.

Van participar una desena de concursants d’ ‘OT 2017’ i ‘OT 2018’ i una selecció de 12 anònims que han aconseguit el pas directe per a la primera fase del càsting de la propera edició del talent musical de La 1. Entre els concursants ja coneguts per el públic, el terrasence Miki Núñez, representant d’Espanya a Eurovisió; Alba Reche, Natalia Lacunza, Carlos Right, Dave Zulueta, Julia Medina, Maria escarment, Nerea Rodríguez, Raoul i Ricky Merino que van compartir escenari amb una dotzena d’aspirants, d’un total de 3000 que ja han enviat la seva demo.

L’encarregada de presentar el festival va ser Noemí Galera, directora de l’Acadèmia, qui va anunciar en primícia al final del festival que a l’octubre arrenquen els càstings a Barcelona i que durant diverses setmanes recorreran nou ciutats d’Espanya (Bilbao, Madrid, Màlaga, Las Palmas de Gran Canària, Palma de Mallorca, Santiago de Compostel·la, Sevilla i València, a més de la ciutat comtal) a la recerca de 16 nous talents per participar en la nova edició de l’exitós programa musical Operación Triunfo.

OTFest es va poder veure en streaming a tot el món al canal oficial de YouTube de ‘Operación Triunfo’ sent TT a Espanya, Argentina i Perú, entre d’altres països.

 


 


I els mitjans han dit…

RTVE
El periódico
El mundo
Terrassa Digital
Món Terrassa
FOTOS Món Terrassa (Cristóbal Castro)
Diari de Terrassa