La festa d'estiu del cine de la ACC brilla al Parc

L’Acadèmia del Cinema Català ha escollit aquest any Terrassa per fer l’acte de nomenament de 6 nous membres i per celebrar la seva ja tradicional Festa d’estiu. La Casa Alegre de Sagrera i el Parc Audiovisual han estat, respectivament, escenaris immillorables per acollir les cites. Més de 400 assistents van omplir els jardins del Parc, guarnits per a l’ocasió: actors, productors, directores i personalitats del sector en general, entre ells, Carlos Marqués-Marcet, Neus Ballús, Marc Recha, David Verdaguer, Maria Fernández Soto, Sílvia Quer, Aina Clotet, Elena Martín, Vicky Luengo o Cristina Brondo.

L’acte de nomenament dels nous membres ha estat presentat per l’actriu Elisenda Pineda als jardins d’una de les icones modernistes de la ciutat, la casa Alegre, i ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Terrassa el Sr. Jordi Ballart, i de la Regidora de Cultura i actriu Maria Rosa Boladeras, rebuts per la  la presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català, Isona Passola. També van assistir Núria Lomas i Òscar Pascual, gerent i coordinador respectivament de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona; Iolanda Batallé, directora de l’Institut Ramon Llull; Francisco Vargas, director de l’Àrea d’Audiovisuals de l’Institut Català de les Empreses Culturals; Mònica Arús,gerent de l’Àrea de Recursos de l’Institut Català de les Empreses Culturals i Àlex Casanovas, president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

Els distingits han estat: les actrius Assumpta Serna i Carme Elias; l’exhibidor Pere Sallent; l’actor, director, assagista i gestor cultural Hermann Bonnín; el cineasta Jordi Cadena; i la muntadora Elena Jaumandreu.

L’onzena Festa d’Estiu del Cinema Català als jardins del Parc, racó singular i ple de cinema, ha estat el punt de trobada del sector en una agradable nit d’estiu on la música va sonar fins a la mitjanit.

Vídeo complet Festa d’estiu del Cinema Català – ACC

 I els mitjans han dit…

Nació Digital 
Món Terrassa
Diari de Terrassa
Ara
TV3 (min. 37)
CCMA

Vilaweb
Cultura 21
La Torre
Terrassa Digital