'Terrassa, ruta de cine' – Turisme cinematogràfic a la ciutat

Logo Terrassa Ruta de cine
Un any més, la Terrassa Film Office, membre actiu de Terrassa City of Film (UNESCO creative city) ofereixen junts una activitat única al programa de la Mostra del coneixement d’estiu organitzada pel servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa. L’activitat s’emmarca dins de les accions de la ciutat com a membre de la Xarxa Unesco a la secció FILM des de 2017.
Terrassaruta de cine’ proposa un recorregut guiat per algunes de les localitzacions més emblemàtiques de la ciutat, passant per la Casa Alegre de Sagrera, la CECOT o el Parc Audiovisual. Una ruta per descobrir les produccions, els actors i les anècdotes que envolten els rodatges de moltes d’elles.
A través de fotografies i vídeos es podrà contrastar com es transformen les places, carrers o naus industrials per convertir-se en escenaris del cinema, publicitat o televisió. Igualment, pel que fa als platós del Parc Audiovisual. Tot, recordant els rodatges més destacats que s’hi han acollit a la ciutat, com els films “Grand Piano” i “Un monstruo viene a verme” o programes de TV com “Operación Triunfo” o “Nit i dia”.
Us esperem per compartir plegats aquesta ruta de turisme cinematogràfic de la ciutat!
Hora i Lloc de trobada: DIVENDRES 14 DE JUNY – 9:30h. Pl. Nova (al peu de la Xemeneia).
Persona de contacte: Pere Claveria, director de Terrassa Film Office.