Presentació popular de candidatura UNESCO – Cinema Catalunya (FOTOS)

Èxit de participació en la presentació popular de la candidatura de Terrassa per ser ‘Ciutat de cinema’ a la Xarxa de ciutats creatives de la UNESCO, impulsada per la Taula Local de l’¡audiovisual i l’Ajuntament de Terrassa
300 persones van omplir la sala gran del Cinema Catalunya on l’Alcalde, Jordi Ballart, va fer la presentació i explicació de la candidatura i donar pas al vídeo promocional creat per a l’ocasió.

També a l’acte es va estrenar el curtmetratge ‘Una vida de cinema a Terrassa’ del cineasta Antoni Verdaguer, rodada aquest estiu a la ciutat, i el film ‘Mare Nostrum’, patrocinat per la Unesco i dirigit per Michelle Brun, graduada de l’ESCAC, i Stefan Haupt. Els responsables d’UNESCO Igualada que van fer possible la projecció, van presentar el film que és un diàleg intercultural, presentat en forma de documental, on alumnes de l’Escola Vivante preparen un concert amb Jordi Savall acompanyats de músics procedents d’onze països diferents amb un objectiu comú: buscar la Pau.

El públic va respondre amb entusiasme la proposta de fer-se fotos amb el hashtags #terrassacityoffilm #UNESCO i #UCCN per després compartir-les en les xarxes socials i comunicar i fer ressò que a Terrassa volem ser ‘ciutat de cinema’.

Ara toca esperar a finals del proper mes d’octubre es faci pública la resolució oficial, per part de la Unesco, de la llista definitiva de ciutats designades com a ciutats creatives. Aquestes, un cop designades, disposaran d’un reconeixement específic de l’organització pel compromís de col·locar la creativitat en el centre de les seves estratègies de ciutat.

#terrassacityoffilm #UNESCO #UCCN